Sałata z czerwonej kapusty odmiennie

Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
0
0
brak ocen
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Zaprawa z oliwy i cytryny na bazie śmietany  g  x   kcal =  kcal
Jabłko  g  x  kcal =  kcal
Oliwa z oliwek  g  x  kcal = 0 kcal
Sól  g  x  kcal =  kcal
Kapusta czerwona  g  x  kcal =  kcal
Szczypiorek  g  x  kcal =  kcal
Kmin  g  x  kcal =  kcal
Wino Czerwone  g  x  kcal =  kcal
Sałata zielona  g  x  kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Sałata z czerwonej kapusty odmiennie
  1. 1. Czerwoną kapustę szatkujemy bardzo drobno, odrzucamy głąb i parzymy wrzątkiem. Następnie wylewamy ją na sito i przelewamy zimną wodą.
  2. 2. Tak przygotowaną kapustę wkładamy do rondla wraz z oliwą, poszatkowanymi jabł­kami oraz kminkiem. Dodajemy wody oraz wina i dusimy aż będzie prawie miękka.
  3. 3. Wystudzoną kapustę mieszamy z zaprawą, posypujemy szczypiorkiem i dekorujemy sałatą.
Klasyfikacja przepisu:
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Podpisuje się pod tym! Swoje pierożki to swoje pierożki i nic ich nie pobije! A przynajmniej ...
Acai Berry - Why Is Acai Berry Supplement Therapeutic For You? Is make use of this certified ...
Acai Berry - Why Is Acai Berry Supplement Ideal For You? Is the item certified fair trade? There ...
wh0cd599071 buy ventolin trazodone cost Propecia
wh0cd136842 augmentin amoxil cheap avana
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:1.036