Sałata owocowa

Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
0
0
brak ocen
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Pomarańcza  g  x  kcal =  kcal
Gruszka  g  x  kcal =  kcal
Jabłko  g  x  kcal =  kcal
Winogrono  g  x  kcal = 0 kcal
Cukier  g  x  kcal = 0 kcal
Wino  g  x  kcal =  kcal
Cytryna  g  x  kcal =  kcal
Musztarda starofrancuska  g  x   kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Sałata owocowa
  1. 1. Owoce obieramy ze skórek i kroimy w plastry.
  2. 2. Winogrona myjemy i obrywamy z ogonków.
  3. 3. W oddzielnym naczyniu rozcieramy musztardę z cukrem oraz winem. Do smaku dodajemy soku z cytryny.
  4. 4. Sosem polewamy owoce, mieszamy i wstawiamy do lodówki na około 3 godz. Tak przygotowaną sałatkę podajemy na stół w szklanej salaterce.
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd903033 lotrisone
wh0cd423535 metformin without a prescriptions online tetracycline clindamycin hcl 300 mg ...
wh0cd7982 purchase lynoral
wh0cd775159 buy zestoretic
wh0cd839115 Trazodone Hydrochloride
Blogi kulinarne:
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.605