Niam na dziś proponuje
Lista zakupów:

Przepisy kulinarne - Obiad niedzielny

Wybrane kryteria:
Obiad niedzielny
Sortuj wg.:
Znaleziono 1426 przepisów
« poprzednia 1 2 3 4 5 ... 68 następna »
Halibut na szafranowym risotto z zielonymi warzywami
Składniki:
Halibut filet ze skórą
Ryż arborio
Szafran
Masło
Białe wino
Bulion warzywny
Sól
Pieprz
Szalotka
Tymianek świeży
Cytryna
Brukselka
Szparagi zielone
Groszek cukrowy
Romanesco
Oliwa
Olej
Cukier
Udko perliczki z pastą truflową i kurkami
Składniki:
Udko perliczki
Pasta truflowa
Włoszczyzna
Kurki
Pomidorki koktajlowe
Rucola
Jajko
Olej
Sól
Pieprz
Białe wino
Tymianek
Czosnek
Masło
Pierś perliczki z fetą i papryczkami z ryżem
Składniki:
Pierś perliczki
Ser feta
Ryż biały długoziarnisty
Groszek zielony
Papryczka zielona
Papryczka zielona
Sól
Pieprz biały
Kurkuma
Curry
Oliwa
Masło
Cannelloni z łososiem na marmoladzie z marchwi
Składniki:
Łosoś
Cannelloni
Marmolada z marchwi
Imbir świeży
Czosnek
Oliwa Albares
Sól diabla
Bób
Masło
Sól morska płatki, czarne oliwki
Szalotka
Białe wino
Jagnięcina z kozim serem i rozmarynem z marmoladą figową z kakao
Składniki:
Comber jagnięcy
Ser kozi Semicurado z rozmarynem
Szparagi zielone
Ziemniaki
Śmietana 18% do gotowania
Marmolada z fig z kakao
Czerwone wino
Sól
Pieprz świeżo mielony
Czosnek
Masło
Oliwa Chinata
Stek w szynce serrano z kawą kolumbijska
Składniki:
Polędwica wołowa
Szynka Serrano
Marmolada z kawą kolumbijską
Czerwone wino
Kawa ziarno
Cukinia
Pomidor cherry
Ser typu feta
Sol morska Especias del Sol
Pieprz świeżo mielony
Oliwa Chinata
Czosnek
Masło
Kaczka z marmoladą gruszkowo-imbirową z kakao
Składniki:
Pierś kaczki
Marmolada cacao pera y jengibre
Czerwone wino
Marakuja
Pszenica
Borowik suszony
Śliwka suszona
Sól
Pieprz świeżo mielony
Oliwa Chinata
Masło
Rozmaryn świeży
Pierś kurczaka z szyjkami rakowymi i kurkami
Składniki:
Pierś kurczka ze skórą
Szyjki rakowe
Kurki
Czerwona cebula
Czosnek
Różowy grapefruit
Imbir marynowany
Sól
Tymianek świeży
Papryka słodka
Pstrąg pieczony z warzywami i wędzonym boczkiem
Składniki:
Pstrąg tusza
Boczek wędzony
Włoszczyzna
Twaróg półtłusty
Śmietana 18% homogenizowana
Sól
Pieprz biały
Rozmaryn
Koperek
Masło
Toskańska zupa pomidorowa
Składniki:
Koncentrat Pudliszki Bazyliowy
Pomidor świeży
Ciabata lub chleb żytni
Oliwa z oliwek extra virgin
Żurek bieszczadzki z ziemniaczanym puree
Składniki:
Biała kiełbasa
Wędzone kości
Suszone grzyby
Zakwas żytni
Puree z ziemniaków
Boczek
Jajko na twardo
Gicz barania z kiszoną kapustą, grzybami i ziemniakami pieczonymi na soli
Składniki:
Gicz barania
Zmielone grzyby suszone
Cebula
Masło klarowane
Młode ziemniaki
Sól kamienna lub morska
Świeży rozmaryn
Świeży tymianek
Czerwone wino wytrawne
Musztarda
« poprzednia 1 2 3 4 5 ... 68 następna »
+ Dodaj Przepis
Składniki
Szukaj składnika:

Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd523521 albendazole arimidex propecia order celebrex 200
wh0cd10507 plavix without rx
wh0cd978794 cafegot buy eurax retin-a
wh0cd469161 celebrex buy online baclofen diflucan paxil toradol otc tretinoin abilify cymbalta
wh0cd945958 yasmin buy ampicillin misoprostol
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.823