Niam na dziś proponuje
Lista zakupów:

Przepisy kulinarne - Obiad niedzielny

Wybrane kryteria:
Obiad niedzielny
Sortuj wg.:
Znaleziono 1426 przepisów
« poprzednia 1 2 3 4 5 ... 68 następna »
Halibut na szafranowym risotto z zielonymi warzywami
Składniki:
Halibut filet ze skórą
Ryż arborio
Szafran
Masło
Białe wino
Bulion warzywny
Sól
Pieprz
Szalotka
Tymianek świeży
Cytryna
Brukselka
Szparagi zielone
Groszek cukrowy
Romanesco
Oliwa
Olej
Cukier
Udko perliczki z pastą truflową i kurkami
Składniki:
Udko perliczki
Pasta truflowa
Włoszczyzna
Kurki
Pomidorki koktajlowe
Rucola
Jajko
Olej
Sól
Pieprz
Białe wino
Tymianek
Czosnek
Masło
Pierś perliczki z fetą i papryczkami z ryżem
Składniki:
Pierś perliczki
Ser feta
Ryż biały długoziarnisty
Groszek zielony
Papryczka zielona
Papryczka zielona
Sól
Pieprz biały
Kurkuma
Curry
Oliwa
Masło
Cannelloni z łososiem na marmoladzie z marchwi
Składniki:
Łosoś
Cannelloni
Marmolada z marchwi
Imbir świeży
Czosnek
Oliwa Albares
Sól diabla
Bób
Masło
Sól morska płatki, czarne oliwki
Szalotka
Białe wino
Jagnięcina z kozim serem i rozmarynem z marmoladą figową z kakao
Składniki:
Comber jagnięcy
Ser kozi Semicurado z rozmarynem
Szparagi zielone
Ziemniaki
Śmietana 18% do gotowania
Marmolada z fig z kakao
Czerwone wino
Sól
Pieprz świeżo mielony
Czosnek
Masło
Oliwa Chinata
Stek w szynce serrano z kawą kolumbijska
Składniki:
Polędwica wołowa
Szynka Serrano
Marmolada z kawą kolumbijską
Czerwone wino
Kawa ziarno
Cukinia
Pomidor cherry
Ser typu feta
Sol morska Especias del Sol
Pieprz świeżo mielony
Oliwa Chinata
Czosnek
Masło
Kaczka z marmoladą gruszkowo-imbirową z kakao
Składniki:
Pierś kaczki
Marmolada cacao pera y jengibre
Czerwone wino
Marakuja
Pszenica
Borowik suszony
Śliwka suszona
Sól
Pieprz świeżo mielony
Oliwa Chinata
Masło
Rozmaryn świeży
Pierś kurczaka z szyjkami rakowymi i kurkami
Składniki:
Pierś kurczka ze skórą
Szyjki rakowe
Kurki
Czerwona cebula
Czosnek
Różowy grapefruit
Imbir marynowany
Sól
Tymianek świeży
Papryka słodka
Pstrąg pieczony z warzywami i wędzonym boczkiem
Składniki:
Pstrąg tusza
Boczek wędzony
Włoszczyzna
Twaróg półtłusty
Śmietana 18% homogenizowana
Sól
Pieprz biały
Rozmaryn
Koperek
Masło
Toskańska zupa pomidorowa
Składniki:
Koncentrat Pudliszki Bazyliowy
Pomidor świeży
Ciabata lub chleb żytni
Oliwa z oliwek extra virgin
Żurek bieszczadzki z ziemniaczanym puree
Składniki:
Biała kiełbasa
Wędzone kości
Suszone grzyby
Zakwas żytni
Puree z ziemniaków
Boczek
Jajko na twardo
Gicz barania z kiszoną kapustą, grzybami i ziemniakami pieczonymi na soli
Składniki:
Gicz barania
Zmielone grzyby suszone
Cebula
Masło klarowane
Młode ziemniaki
Sól kamienna lub morska
Świeży rozmaryn
Świeży tymianek
Czerwone wino wytrawne
Musztarda
« poprzednia 1 2 3 4 5 ... 68 następna »
+ Dodaj Przepis
Składniki
Szukaj składnika:

Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd240387 buy amitriptyline Atarax
Nutrition is a illustrious possess of having a in the pink lifestyle. You may scarcity to be more ...
wh0cd653757 prednisone lisinopril clindamycin baclofen finasteride without prescription
wh0cd783998 erythromycin benicar hct price allopurinol buy
wh0cd381951 aripiprazole abilify tetracycline buy online buy celexa strattera online vardenafil
Blogi kulinarne:
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:1.015