Niam na dziś proponuje
Lista zakupów:

Przepisy kulinarne - Urodziny, imieniny - drób

Wybrane kryteria:
Urodziny, imieniny
drób
Sortuj wg.:
Znaleziono 42 przepisów
« poprzednia 1 2 następna »
Pierś kurczaka faszerowana krewetkami
Składniki:
Pierś kurczaka ze skórą
Krewetki 16/20 obrane
Marmolada pomidorowa
Śmietana 18% do gotowania
Por
Czosnek
Bazylia świeża
Oliwa Chinata
Fasolka zielona mamut
Boczek wędzony
Masło
Sól
Pieprz świeżo mielony
Cytryna
Olej
Perliczka z mięsem małż z torcikiem mango i serca palmy dżemowej
Składniki:
Pierś perliczki
Mięso małż
Czosnek
Białe wino
Mango
Serce palmy dżemowej
Kalarepka
Szparagi zielone
Kurki
Masło
Chorizo
Sól morska
Wino śliwkowe
Miód
Sól
Liść laurowy
Ziele angielskie
Oregano świeże
Pierś kurczaka z krewetkami i algami
Składniki:
Pierś kurczaka
Krewetka 16/20 surowa nie obrana
Śmietana 18% do gotowania
Boczek wędzony
Masło
Sól
Białe wino
« poprzednia 1 2 następna »
+ Dodaj Przepis
Składniki
Szukaj składnika:
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.308
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});