Nóżki wieprzowe z sosem tatarskim

Nóżki wieprzowe z sosem tatarskim
Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
0
0
brak ocen
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Nogi wieprzowe  g  x  kcal =  kcal
Cebula  g  x  kcal =  kcal
Kalafior  g  x  kcal =  kcal
Marchew  g  x  kcal =  kcal
Fasola biała  g  x  kcal = 0 kcal
Groch łuskowy (żółty)  g  x  kcal = 0 kcal
Włoszczyzna  g  x  kcal = 0 kcal
Sok z cytryny  g  x  kcal =  kcal
Oliwa z oliwek  g  x  kcal =  kcal
Pietruszka nać  g  x  kcal =  kcal
Sól  g  x  kcal =  kcal
Pieprz mielony  g  x  kcal =  kcal
Sos tatarski  g  x   kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Nóżki wieprzowe z sosem tatarskim
  1. 1. Gotujemy nogi wieprzowe z jarzynami i cebulami (3 sztuki) aż będą miękkie.
    Gotujemy nogi wieprzowe z jarzynami i cebulami (3 sztuki) aż będą miękkie.
  2. 2. Kiedy ostygną, kroimy mięso w kostkę, dodajemy jedną dro­bno posiekaną cebulę i natkę pie­truszki, sok cytrynowy, oliwę i pieprz.
  3. 3. Pozostawiamy na 2 godziny.
  4. 4. Marchew kroimy w cienkie słupki.
  5. 5. Gotujemy kalafior, groszek, zieloną fa­solkę, mieszamy z sosem tatarskim i układamy wraz z pokrojonymi nóżkami na półmisku.
Klasyfikacja przepisu:
Posiłek: Obiad Lunch Przekąski
Kuchnie świata: kuchnia polska
Stopień trudności: Średnie
Ilość osób: 3-4
Czas przygotowania: powyżej 2 godzin
Rodzaj głównego składnika: warzywa wieprzowina
Metody przygotowania: Gotowanie
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Nutrition is a illustrious possess of having a in the pink lifestyle. You may scarcity to be more ...
wh0cd653757 prednisone lisinopril clindamycin baclofen finasteride without prescription
wh0cd783998 erythromycin benicar hct price allopurinol buy
wh0cd381951 aripiprazole abilify tetracycline buy online buy celexa strattera online vardenafil
wh0cd566556 robaxin pills Celebrex Tabs
Blogi kulinarne:
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.798