Nóżki wieprzowe z sosem tatarskim

Nóżki wieprzowe z sosem tatarskim
Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
0
0
brak ocen
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Nogi wieprzowe  g  x  kcal =  kcal
Cebula  g  x  kcal =  kcal
Kalafior  g  x  kcal =  kcal
Marchew  g  x  kcal =  kcal
Fasola biała  g  x  kcal = 0 kcal
Groch łuskowy (żółty)  g  x  kcal = 0 kcal
Włoszczyzna  g  x  kcal = 0 kcal
Sok z cytryny  g  x  kcal =  kcal
Oliwa z oliwek  g  x  kcal =  kcal
Pietruszka nać  g  x  kcal =  kcal
Sól  g  x  kcal =  kcal
Pieprz mielony  g  x  kcal =  kcal
Sos tatarski  g  x   kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Nóżki wieprzowe z sosem tatarskim
  1. 1. Gotujemy nogi wieprzowe z jarzynami i cebulami (3 sztuki) aż będą miękkie.
    Gotujemy nogi wieprzowe z jarzynami i cebulami (3 sztuki) aż będą miękkie.
  2. 2. Kiedy ostygną, kroimy mięso w kostkę, dodajemy jedną dro­bno posiekaną cebulę i natkę pie­truszki, sok cytrynowy, oliwę i pieprz.
  3. 3. Pozostawiamy na 2 godziny.
  4. 4. Marchew kroimy w cienkie słupki.
  5. 5. Gotujemy kalafior, groszek, zieloną fa­solkę, mieszamy z sosem tatarskim i układamy wraz z pokrojonymi nóżkami na półmisku.
Klasyfikacja przepisu:
Posiłek: Obiad Lunch Przekąski
Kuchnie świata: kuchnia polska
Stopień trudności: Średnie
Ilość osób: 3-4
Czas przygotowania: powyżej 2 godzin
Rodzaj głównego składnika: warzywa wieprzowina
Metody przygotowania: Gotowanie
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kaprys ~ Gość
wh0cd754266 acyclovir cream price nexium price
wh0cd901225 eldepryl without prescription buy renagel revatio
невидимый бюстгальтер fly bra http://fly-bra-bay.ru/flybra-video2.jpg ...
wh0cd187426 cost of zoloft
wh0cd505227 trazodone price buy vermox
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.812