Gazpacho z marakui

Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
0
0
brak ocen
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Chilli  g  x  kcal =  kcal
Cebula  g  x  kcal =  kcal
Sól  g  x  kcal =  kcal
Pomidor  g  x  kcal =  kcal
Ogórek  g  x  kcal =  kcal
Papryka czerwona  g  x  kcal =  kcal
Pieprz mielony  g  x  kcal =  kcal
Ocet winny biały  g  x  kcal =  kcal
Sok z marakui  g  x   kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Gazpacho z marakui
  1. 1. Papryki i chilli wkładamy do piekarnika i pieczemy w temperaturze 200°C przez około 15 minut, aż ściemnieje im skórka.
  2. 2. Wyjmujemy je z piekarnika i studzimy.
  3. 3. Obieramy warzywa i usuwamy z nich nasiona.
  4. 4. Pomidory sparzamy we wrzątku, wkładamy do zimnej wody i usuwamy skórkę.
  5. 5. Ogórka kroimy na pół i usuwamy z niego nasiona.
  6. 6. Drobno szatkujemy cebulę.
  7. 7. Wszystkie warzywa wrzucamy do miksera, dodajemy sok z marakui, doprawiamy solą oraz pieprzem i mieszamy.
Klasyfikacja przepisu:
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd425002 erythoromycin without prescription buy elimite
wh0cd337793 Erythromycin AmEx Inderal With No Prescription
wh0cd392153 bupropion buy arimidex tadalafil buy prednisone buy yasmin online azithromycin
wh0cd729634 price of doxycycline 100mg
wh0cd392153 tadacip
Blogi kulinarne:
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.611