Pieczywo czosnkowe z serem

Pieczywo czosnkowe z serem
Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
3.2
5
Średnia 3.2 / 5 (5 głosy)
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Bułka paryska  g  x   kcal =  kcal
Masło  g  x  kcal =  kcal
Ser Gouda  g  x  kcal = 0 kcal
Czosnek  g  x  kcal =  kcal
Cebula dymka  g  x  kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Pieczywo czosnkowe z serem
  1. 1. Czosnek obieramy, wyciskamy i mieszamy z masłem.
    Czosnek obieramy, wyciskamy i mieszamy z masłem.
  2. 2. Cebulę dymkę bardzo drobno kroimy i dodajemy do mieszanki.
  3. 3. Przygotowanym masłem smarujemy kromki bułki z dwóch stron.
  4. 4. Ser ścieramy lub w całości układamy na bułkach.
  5. 5. Piekarnik nagrzewamy do temperatury 200°C i zapiekamy pieczywo około 7 minut.
Klasyfikacja przepisu:
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Czym różnią się kaptury i kurtyny termoizolacyjne?
Peklowanie ~ Gość
wh0cd435967 celebrex tamoxifen bentyl amoxicillin brand name celebrex
wh0cd398980 tamoxifen price diclofenac celebrex proscar
wh0cd266374 Trazodone
O wieprzowinie ~ Gość
wh0cd508011 sinequan tricor lipitor
Blogi kulinarne:
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.812