Gazpacho z arbuza

Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
0
0
brak ocen
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Oliwa z oliwek  g  x  kcal =  kcal
Cebula  g  x  kcal =  kcal
Arbuz  g  x  kcal = 0 kcal
Sól  g  x  kcal =  kcal
Pomidor  g  x  kcal =  kcal
Papryka czerwona  g  x  kcal =  kcal
Pieprz mielony  g  x  kcal =  kcal
Syrop z granatów  g  x   kcal =  kcal
Sok pomidorowy  g  x   kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Gazpacho z arbuza
  1. 1. Arbuza kroimy na części, obieramy i usuwamy nasiona.
  2. 2. Kawałki owocu kroimy w dużą kostkę.
  3. 3. Usuwamy nasiona z papryki i pomidora, również kroimy je w dużą kostkę.
  4. 4. Siekamy cebulę.
  5. 5. Wszystkie składniki umieszczamy w blenderze i miksujemy z dodatkiem oliwy z oliwek i soku pomidorowego.
  6. 6. Dodajemy syrop z granatów, sól i pieprz.
  7. 7. Przecieramy zupę przez drobne sito.
  8. 8. Gotowe gazpacho wstawiamy na 2-3 godziny do lodówki.
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd783998 erythromycin benicar hct price allopurinol buy
wh0cd381951 aripiprazole abilify tetracycline buy online buy celexa strattera online vardenafil
wh0cd566556 robaxin pills Celebrex Tabs
wh0cd164509 nolvadex amoxicillin 1 gram elocon cream .1 doxylin abilify phenergan medication
wh0cd294752 BUY MELOXICAM buy eurax
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.646