Mus truskawkowy z bitą śmietaną

Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
0
0
brak ocen
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Cukier  g  x  kcal = 0 kcal
Truskawka  g  x  kcal =  kcal
Śmietana kremowa  g  x  kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Mus truskawkowy z bitą śmietaną
  1. 1. Truskawki dokładnie myjemy, po czym przecieramy je przez sito.
  2. 2. Ubijamy schłodzoną śmietankę z cukrem.
  3. 3. Do ubitej śmietany dodajemy stopniowo przetarte owoce.
  4. 4. Całość ubijamy do momentu, aż masa dobrze się spieni.
  5. 5. Masę truskawkową przekładamy do formy i wstawiamy do lodówki na 2 godziny.
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd836120 Zoloft buy tenormin
wh0cd414797 buy furosemide doxycycline buy abilify propecia wellbutrin citalopram buy allopurinol ...
wh0cd781760 prozac solu medrol iv retin a 0.05 cream cephalexin medrol pak 4mg paxil colchicine
wh0cd870074 baclofen online online cymbalta abilify no rx
wh0cd640197 cardura without rx Vardenafil
Blogi kulinarne:
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.574