Kompot z pomarańczy

Kompot z pomarańczy
Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
3.33
3
Średnia 3.33 / 5 (3 głosy)
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Pomarańcza  g  x  kcal =  kcal
Cukier  g  x  kcal = 0 kcal
Woda  g  x  kcal =  kcal
Granat  g  x  kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Kompot z pomarańczy
  1. 1. Pomarańcze dokładnie myjemy, obieramy, oczyszczamy z białych włókien, dzielimy na cząsteczki i usuwamy z nich ziarna.
    Pomarańcze dokładnie myjemy, obieramy, oczyszczamy z białych włókien, dzielimy na cząsteczki i usuwamy z nich ziarna.
  2. 2. Z wody i cukru gotujemy syrop.
  3. 3. Syropem zalewamy pomarańcze i pozostawiamy na 30 minut.
  4. 4. Dodajemy ziarenka granatu.
  5. 5. Kompot pijemy schłodzony.
Klasyfikacja przepisu:
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd583364 tetracycline
wh0cd496565 valtrex 500mg
wh0cd903033 lotrisone
wh0cd423535 metformin without a prescriptions online tetracycline clindamycin hcl 300 mg ...
wh0cd7982 purchase lynoral
Blogi kulinarne:
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.537