Bułka z pieczarkami

Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
0
0
brak ocen
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Masło  g  x  kcal = 0 kcal
Cebula  g  x  kcal =  kcal
Sól  g  x  kcal =  kcal
Pieczarka  g  x  kcal = 0 kcal
Pieprz mielony  g  x  kcal =  kcal
Bulion grzybowy z wieprzowiną  g  x   kcal =  kcal
Bagietka  g  x   kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Bułka z pieczarkami
  1. 1. Oczyść i umyj pieczarki. Pokrój je w kostkę.
  2. 2. 2: Cebule obierz z łupin i również pokrój w kostkę.
  3. 3. Na patelni rozgrzej masło. Podsmaż na nim pieczarki i cebulę, do momentu, aż pieczarki puszczą wodę.
  4. 4. Dodaj kostkę grzybową i nadal smaż, aż pieczarki się zarumienią.
  5. 5. Dopraw do smaku solą i pieprzem.
  6. 6. Przekrój bagietkę na pół, w poprzek. Wyjmij miąższ z obu połówek.
  7. 7. Rozgrzej piekarnik do około 180°C, włóż do niego bułki i podpiecz.
  8. 8. Nadziej obie połówki bagietki farszem pieczarkowym.
Klasyfikacja przepisu:
Menu: Przystawki
Posiłek: Lunch Kolacja
Kuchnie świata: kuchnia polska
Stopień trudności: Łatwe
Rodzaj głównego składnika: grzyby
Metody przygotowania: Smażenie
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd240401 continue suhagra
wh0cd240387 buy celebrex ampicillin ONLINE KAMAGRA
wh0cd119227 rimonabant zithromax no prescription lasix ampicillin
wh0cd684351 buy azithromycin online
wh0cd186027 synthroid 50mcg motilium otc eurax elocon buy amitriptyline
Blogi kulinarne:
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.501