Uśmiechnięte jabłuszka

Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
0
0
brak ocen
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Jabłko  g  x  kcal =  kcal
Pianki z orzechów włoskich  g  x   kcal =  kcal
Masło orzechowe  g  x   kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Uśmiechnięte jabłuszka
  1. 1. Jabłko wydrążamy i kroimy na średniej grubości kawałki.
  2. 2. Wszystkie kawałki smarujemy masłem orzechowym.
  3. 3. Połowę posmarowanych jabłek układamy w naczyniu, kładziemy na każdy kawałek po kilka pianek.
  4. 4. Na nich układamy masłem do dołu resztę kawałków jabłka.
  5. 5. Całość ściskamy, aby wszystko ujednolicić.
  6. 6. Możemy jeść po 10 minutach.
Klasyfikacja przepisu:
Menu: Desery
Posiłek: Podwieczorek
Stopień trudności: Łatwe
Ilość osób: 3-4
Czas przygotowania: do 30 minut
Rodzaj głównego składnika: orzechy owoce
Metody przygotowania: Nie wymagające gotowania
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd487469 yasmin buy propecia where can i buy albendazole atenolol chlorthalidone buy motilium
wh0cd144931 tenormin acomplia 20mg rimonabant ebaylevaquin zithromax
wh0cd583364 prazosin for ptsd
wh0cd455504 buy phenergan adalat online lisinopril nolvadex antabuse
wh0cd423536 cheap omnicef
Blogi kulinarne:
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.618