Farsz muślinowy z ryby

Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
0
0
brak ocen
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Ryba słodkowodna  g  x  kcal = 0 kcal
Śmietana  g  x  kcal = 0 kcal
Białko jaja kurzego  g  x  kcal =  kcal
Sól  g  x  kcal =  kcal
Pieprz czarny  g  x  kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Farsz muślinowy z ryby
  1. 1. Rybę kroimy na kawałki i mielimy w maszynce do mięsa.
  2. 2. Białko jaja wlewamy na talerz i rozmącamy widelcem.
  3. 3. Masę rybną wkładamy do miski, dodajemy białko, sól i pieprz.
  4. 4. Wszystkie składniki mieszamy.
  5. 5. Całość wstawiamy do lodówki.
  6. 6. Naczynie z masą rybną umieszczamy w większym naczyniu z lodem i powoli dodajemy śmietanę.
  7. 7. Marchew z drobno pokrojoną cebulą, dusimy w rondlu na maśle, studzimy i mieszamy z farszem.
Klasyfikacja przepisu:
Menu: Dodatki
Kuchnie świata: kuchnia polska
Stopień trudności: Łatwe
Czas przygotowania: 1 - 2 godziny
Rodzaj głównego składnika: mleko i produkty mleczne ryby
Metody przygotowania: Chłodzenie / mrożenie
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd542798 inderal buy robaxin cheapest avalide diclofenac buspar
wh0cd816843 nexium buy cheap nolvadex online without prescription atarax 25 erythromycin metformin ...
wh0cd934649 buy provera clicking here anafranil buy neurontin provera tamoxifen effexor xr 75 ...
wh0cd629992 erythromycin augmentin penicillin tadacip zithromax proventil hfa 90 mcg inhaler
wh0cd967479 buy inderal online yasmin prednisone acetate celexa neurontin
Blogi kulinarne:
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:1.804