Łosoś w sosie koperkowym

Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
0
0
brak ocen
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Łosoś dzwonko  g  x  kcal =  kcal
Koper ogrodowy  g  x  kcal =  kcal
Sok z cytryny  g  x   kcal =  kcal
Sól ziołowa  g  x   kcal =  kcal
Cytryna  g  x  kcal =  kcal
Jogurt naturalny  g  x  kcal =  kcal
Oliwa z oliwek  g  x  kcal =  kcal
Pieprz biały  g  x  kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Łosoś w sosie koperkowym
  1. 1. Dzwonka łososia dokładnie myjemy i osuszamy.
  2. 2. Mięso posypujemy solą oraz pieprzem, skrapiamy sokiem z cytryny i odstawiamy na około godzinę.
  3. 3. Rybę wkładamy na rozgrzaną patelnię (najlepiej grillową) i smażymy aż zarumieni się z obu stron.
  4. 4. Sos przygotowujemy z dokładnie posiekanego kopru i jogurtu.
  5. 5. Doprawiamy go przyprawami i sokiem z cytryny.
  6. 6. Gotową rybę polewamy zimnym sosem.
Klasyfikacja przepisu:
Posiłek: Obiad
Kuchnie świata: kuchnia polska
Ilość osób: 3-4
Czas przygotowania: 1 - 2 godziny
Rodzaj głównego składnika: ryby
Metody przygotowania: Smażenie
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd583422 price of clindamycin buspirone pill buy colchicine buy zoloft cheap
wh0cd811524 buy anafranil online Buy Triamterene
wh0cd591094 buy cafergot toradol pills
wh0cd342046 tetracycline prednisone drug diclofenac cymbalta canada buy betapace as explained here
wh0cd840136 vermox buy celebrex phenergan lowest prices
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:1