Farsz migdałowo-marchewkowy do gęsi

Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
0
0
brak ocen
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Migdał  g  x  kcal = 0 kcal
Tymianek  g  x  kcal =  kcal
Brukselka  g  x  kcal = 0 kcal
Sól  g  x  kcal =  kcal
Marchew  g  x  kcal = 0 kcal
Rodzynki  g  x  kcal = 0 kcal
Smalec z gęsi  g  x  kcal = 0 kcal
Pieprz mielony  g  x  kcal =  kcal
Madera  g  x  kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Farsz migdałowo-marchewkowy do gęsi
  1. 1. Na rozgrzanej patelni prażymy migdały.
  2. 2. Rodzynki moczymy w maderze.
  3. 3. Brukselkę i marchew oczyszczamy i dusimy w gęsim tłuszczu i 200ml wody przez 15 minut.
  4. 4. Dodajemy sól, pieprz, tymianek, rodzynki i migdały, dokładnie mieszamy.
  5. 5. Farszem nadziewamy gęś.
Klasyfikacja przepisu:
Menu: Dodatki
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd456541 strattera synthroid neurontin prices amoxicillin
wh0cd383065 ERYTHROMYCIN
wh0cd15694 tetracycline cheap dapoxetine
wh0cd411691 bupropion hcl buy valtrex
wh0cd264739 dramamine patches buy lithium lamisil more information diovan
Blogi kulinarne:
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.61