Herbatka z rumem

Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Herbata - 1 łyżeczka do herbaty
Rum - 2 łyżki stołowe
Sok z cytryny - 1 łyżeczka do herbaty
Miód - 1 łyżeczka do herbaty
Ocena
0
0
brak ocen
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Herbata  g  x  kcal =  kcal
Rum  g  x  kcal =  kcal
Sok z cytryny  g  x   kcal =  kcal
Miód  g  x  kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Herbatka z rumem
  1. 1. Zagotuj wodę i odczekaj 2-3 minuty.
  2. 2. Herbatę wsyp do kubka i zalej ją wodą.
  3. 3. Przykryj kubek spodeczkiem lub specjalnym wieczkiem. Odczekaj około 4-6 minut.
  4. 4. Przecedź herbatę.
  5. 5. Dodaj do niej rum, sok z cytryny oraz miód.
Klasyfikacja przepisu:
Sezon: Jesień, Zima,
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Acai Berry - Why Is Acai Berry Supplement Therapeutic For You? Is make use of this certified ...
Acai Berry - Why Is Acai Berry Supplement Ideal For You? Is the item certified fair trade? There ...
wh0cd599071 buy ventolin trazodone cost Propecia
wh0cd136842 augmentin amoxil cheap avana
Blogi kulinarne:
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.651