Pierogi z pieczonym łososiem i serem feta

Pierogi z pieczonym  łososiem i serem feta
Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
0
0
brak ocen
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Łosoś  g  x  kcal = 0 kcal
Łosoś wędzony  g  x  kcal = 0 kcal
Mąka  g  x  kcal = 0 kcal
Ser Feta  g  x  kcal = 0 kcal
Jaja kurze  g  x  kcal =  kcal
Ser Parmezan  g  x  kcal =  kcal
Koper ogrodowy  g  x  kcal =  kcal
Woda  g  x  kcal =  kcal
Pieprz czarny  g  x  kcal =  kcal
Sól  g  x  kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Pierogi z pieczonym łososiem i serem feta
  1. 1. Kawałki świeżego łososia płuczemy, odcinamy z nich skórkę, ponownie płuczemy i osuszamy.
    Kawałki świeżego łososia płuczemy, odcinamy z nich skórkę, ponownie płuczemy i osuszamy.
  2. 2. Pieczemy rybę w piekarniku bez przykrycia.
  3. 3. Upieczone mięso dzielimy na większe części, usuwamy ości i drobno siekamy.
  4. 4. Mieszamy z posiekanym łososiem wędzonym, serem feta, jajem, koprem i startym parmezanem.
  5. 5. Doprawiamy solą i pieprzem.
  6. 6. Mąkę przesiewamy na stolnicę, na środku formujemy wgłębienie, w które wlewamy ciepłą wodę, następnie solimy i wyrabiamy.
  7. 7. Rozwałkowujemy ciasto na cienki placek, wycinamy z niego koła.
  8. 8. Na kawałki ciasta nakładamy farsz i lepimy brzegi.
  9. 9. Gotujemy w dużej ilości wrzącej i osolonej wody, aż pierogi będą miękkie i odcedzamy.
Klasyfikacja przepisu:
Posiłek: Obiad Lunch Kolacja
Kuchnie świata: kuchnia polska
Stopień trudności: Średnie
Ilość osób: 4-6
Czas przygotowania: 1 - 2 godziny
Metody przygotowania: Gotowanie
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd227951 cheap cafergot tamoxifen Where To Buy Diflucan bentyl without rx
wh0cd120056 link
wh0cd109027 tadalafil sildenafil synthroid
wh0cd542798 inderal buy robaxin cheapest avalide diclofenac buspar
wh0cd816843 nexium buy cheap nolvadex online without prescription atarax 25 erythromycin metformin ...
Blogi kulinarne:
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:3.553