Pieczarki w sosie sojowym

Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
0
0
brak ocen
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Imbir  g  x  kcal =  kcal
Chilli  g  x  kcal =  kcal
Mąka ziemniaczana  g  x  kcal =  kcal
Pieczarka  g  x  kcal = 0 kcal
Woda  g  x  kcal =  kcal
Cebula dymka  g  x  kcal =  kcal
Sos sojowy  g  x  kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Pieczarki w sosie sojowym
  1. 1. Grzyby dokładnie myjemy i obieramy.
  2. 2. Obraną cebulkę kroimy w cienkie półplasterki.
  3. 3. Paprykę chilli czyścimy, a następnie kroimy w drobną kostkę.
  4. 4. Podsmażamy cebulę na rozgrzanej patelni.
  5. 5. Dodajemy sos sojowy, imbir, ostrą paprykę, a następnie mieszamy.
  6. 6. Na koniec dodajemy całe pieczarki. Smażymy, aż zarumienią się na złoto.
  7. 7. Mąkę mieszamy z wodą, wlewamy na patelnię i doprowadzamy do wrzenia.
Klasyfikacja przepisu:
Menu: Przystawki
Posiłek: Lunch Przekąski
Kuchnie świata: kuchnia polska
Stopień trudności: Łatwe
Ilość osób: 3-4
Czas przygotowania: do 30 minut
Rodzaj głównego składnika: grzyby
Metody przygotowania: Smażenie
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd7982 purchase lynoral
wh0cd775159 buy zestoretic
wh0cd839115 Trazodone Hydrochloride
wh0cd989844 prozac levaquin where to buy tadalafil online ventolin augmentin pill
wh0cd423547 anafranil fluoxetine example wellbutrin amitriptyline
Blogi kulinarne:
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.81