Barweny w papilotach

Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
0
0
brak ocen
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Barwena  g  x  kcal = 0 kcal
Mleko  g  x  kcal =  kcal
Masło sardelowe  g  x   kcal =  kcal
Chleb tostowy  g  x   kcal =  kcal
Cebula  g  x  kcal =  kcal
Cytryna  g  x  kcal =  kcal
Pietruszka nać  g  x  kcal =  kcal
Oliwa z oliwek  g  x  kcal =  kcal
Sól  g  x  kcal =  kcal
Pieprz czarny  g  x  kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Barweny w papilotach
  1. 1. Barweny patroszymy, myjemy i osuszamy.
  2. 2. Następnie kruszymy do miski pieczywo i zalewamy mlekiem, a gdy namięknie odciskamy. Dodajemy do namoczonego pieczywa masło sardelowe i podsmażoną cebulę.
  3. 3. Ryby nacieramy solą i pieprzem, napełniamy farszem. Wkładamy je do żaroodpornego naczynia i smarujemy oliwą.
  4. 4. Odstawiamy na godzinę w chłodne miejsce. Następnie każdą nafaszerowaną rybę zawijamy w natłuszczoną oliwą folię. Wstawiamy do nagrzanego piekarnika.
  5. 5. Pieczemy w temperaturze około 200°C przez 15-20 minut. Przed podaniem dekorujemy ćwiartkami cytryny.
Klasyfikacja przepisu:
Posiłek: Obiad
Kuchnie świata: kuchnia francuska
Stopień trudności: Średnie
Ilość osób: 4-6
Czas przygotowania: 1 - 2 godziny
Rodzaj głównego składnika: ryby
Metody przygotowania: Pieczenie
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd837253 acyclovir amitriptyline albendazole crestor 5mg price methylprednisolone ampicillin ...
wh0cd197349 methotrexate phenergan clindamycin diclofenac inderal
wh0cd652634 online erythromycin Clomid
wh0cd142989 erythromycin 250 mg triamterene robaxin more bonuses
wh0cd694566 Online Hydrochlorothiazide check this out tadacip
Blogi kulinarne:
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:1.469