Deser z borówkami

Deser z borówkami
Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
4.67
3
Średnia 4.67 / 5 (3 głosy)
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Ser twarogowy półtłusty  g  x  kcal = 0 kcal
Śmietana 22%  g  x  kcal = 0 kcal
Borówka Czarna  g  x  kcal = 0 kcal
Cukier puder  g  x  kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Deser z borówkami
  1. 1. Twaróg mieszamy ze śmietaną i 3 łyżkami cukru pudru za pomocą miksera.
    Twaróg mieszamy ze śmietaną i 3 łyżkami cukru pudru za pomocą miksera.
  2. 2. 2/3 porcji borówek miksujemy z 1 łyżką cukru.
  3. 3. Rozgniecione borówki przelewamy do szklanki.
  4. 4. Na borówki nakładamy twarożek.
  5. 5. Twarożek posypujemy borówkami.
  6. 6. Na wierzch nakładamy małą porcję twarożku i dekorujemy borówkami.
  7. 7. Całość wstawiamy do lodówki na 15-30min.
Klasyfikacja przepisu:
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.61
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});