Koreczki z sera

Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
0
0
brak ocen
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Ser żółty  g  x  kcal = 0 kcal
Wiśnia  g  x  kcal =  kcal
Śliwka  g  x  kcal =  kcal
Pomidor  g  x  kcal =  kcal
Papryka  g  x  kcal =  kcal
Rzodkiewka  g  x  kcal =  kcal
Cebula  g  x  kcal =  kcal
Pomarańcza  g  x  kcal =  kcal
Pietruszka nać  g  x  kcal =  kcal
Sałata zielona  g  x  kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Koreczki z sera
  1. 1. Ser kroimy w kostki o długości boku ok. 2 cm.
  2. 2. Myjemy wszystkie owoce i warzywa.
  3. 3. Wiśnie oraz śliwki kroimy na połówki i usuwamy pestki.
  4. 4. Pomidora, pozbawioną gniazda nasiennego paprykę, rzodkiewkę i cebulę kroimy w kostkę.
  5. 5. Pomarańcze obieramy ze skóry i kroimy na kawałki.
  6. 6. Na wykałaczki nadziewamy kostkę sera i wybrane dodatki.
  7. 7. Na półmisku układamy umyte i osuszone liście sałaty, a na nich gotowe koreczki.
Klasyfikacja przepisu:
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
- woda z sodą i octem - DOPISZCIE, że chodzi o OCET JABŁKOWY bo ludziom krzywdę zrobicie! Nie ...
wiecie w czym ja robie oliwy teraz ? ma robota kuchnnego kohersen mycook, odryłem własne oliwy ...
wh0cd641317 citalopram headaches tetracycline capsules rimonabant bentyl abilify
wh0cd436316 buy azithromycin buy colchicine online augmentin tretinoin cream albuterol buy ...
wh0cd422759 atarax syrup proscar no rx
Blogi kulinarne:
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.811