Sałatka wielowarzywna

Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
0
0
brak ocen
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Ziemniaki  g  x  kcal = 0 kcal
Fasola czerwona z puszki  g  x  kcal = 0 kcal
Marchew  g  x  kcal = 0 kcal
Seler korzeniowy  g  x  kcal = 0 kcal
Pietruszka  g  x  kcal = 0 kcal
Jaja kurze  g  x  kcal =  kcal
Jabłko  g  x  kcal =  kcal
Ogórek kiszony  g  x  kcal = 0 kcal
Grzyby marynowane  g  x   kcal =  kcal
Groszek zielony  g  x  kcal = 0 kcal
Musztarda  g  x   kcal =  kcal
Pomidor  g  x  kcal =  kcal
Cukier  g  x  kcal =  kcal
Pieprz czarny  g  x  kcal =  kcal
Sól  g  x  kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Sałatka wielowarzywna
  1. 1. Ziemniaki, marchew, seler i pietruszkę gotujemy w mundurkach, a następnie obieramy ze skórki.
  2. 2. Ugotowane warzywa, ogórek oraz grzyby kroimy w dość drobną kostkę.
  3. 3. Jajka gotujemy na twardo, obieramy ze skorupek i kroimy w kostkę.
  4. 4. Wszystkie pokrojone składniki wykładamy do jednej miski i mieszamy. Dodajemy groszek, fasolę i całość mieszamy z majonezem i musztardą.
  5. 5. Sałatkę przyprawiamy do smaku solą i pieprzem, mieszamy.
  6. 6. Przekładamy do salaterki i dekorujemy pokrojonym w plasterki pomidorem.
Klasyfikacja przepisu:
Menu: Dodatki
Posiłek: Lunch Kolacja
Kuchnie świata: kuchnia polska
Stopień trudności: Łatwe
Ilość osób: 4-6
Czas przygotowania: 30 - 60 minut
Rodzaj głównego składnika: jajka warzywa
Metody przygotowania: Gotowanie
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd327593 buy nolvadex purchase levofloxacin erythromycin antibiotic
wh0cd251716 Motilium Price Comparison rogaine
wh0cd55789 Amoxicillin Online elocon cream 0.1
wh0cd240387 buy amitriptyline Atarax
Nutrition is a illustrious possess of having a in the pink lifestyle. You may scarcity to be more ...
Blogi kulinarne:
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.826