Sałatka wielowarzywna

Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
0
0
brak ocen
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Ziemniaki  g  x  kcal = 0 kcal
Fasola czerwona z puszki  g  x  kcal = 0 kcal
Marchew  g  x  kcal = 0 kcal
Seler korzeniowy  g  x  kcal = 0 kcal
Pietruszka  g  x  kcal = 0 kcal
Jaja kurze  g  x  kcal =  kcal
Jabłko  g  x  kcal =  kcal
Ogórek kiszony  g  x  kcal = 0 kcal
Grzyby marynowane  g  x   kcal =  kcal
Groszek zielony  g  x  kcal = 0 kcal
Musztarda  g  x   kcal =  kcal
Pomidor  g  x  kcal =  kcal
Cukier  g  x  kcal =  kcal
Pieprz czarny  g  x  kcal =  kcal
Sól  g  x  kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Sałatka wielowarzywna
  1. 1. Ziemniaki, marchew, seler i pietruszkę gotujemy w mundurkach, a następnie obieramy ze skórki.
  2. 2. Ugotowane warzywa, ogórek oraz grzyby kroimy w dość drobną kostkę.
  3. 3. Jajka gotujemy na twardo, obieramy ze skorupek i kroimy w kostkę.
  4. 4. Wszystkie pokrojone składniki wykładamy do jednej miski i mieszamy. Dodajemy groszek, fasolę i całość mieszamy z majonezem i musztardą.
  5. 5. Sałatkę przyprawiamy do smaku solą i pieprzem, mieszamy.
  6. 6. Przekładamy do salaterki i dekorujemy pokrojonym w plasterki pomidorem.
Klasyfikacja przepisu:
Menu: Dodatki
Posiłek: Lunch Kolacja
Kuchnie świata: kuchnia polska
Stopień trudności: Łatwe
Ilość osób: 4-6
Czas przygotowania: 30 - 60 minut
Rodzaj głównego składnika: jajka warzywa
Metody przygotowania: Gotowanie
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd240401 continue suhagra
wh0cd240387 buy celebrex ampicillin ONLINE KAMAGRA
wh0cd119227 rimonabant zithromax no prescription lasix ampicillin
wh0cd684351 buy azithromycin online
wh0cd186027 synthroid 50mcg motilium otc eurax elocon buy amitriptyline
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:1.474