Surówka z cykorii i pomarańczy

Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
0
0
brak ocen
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Cykoria sałatowa  g  x  kcal =  kcal
Pomarańcza  g  x  kcal =  kcal
Sałata zielona  g  x  kcal =  kcal
Orzech  g  x  kcal = 0 kcal
Rodzynki  g  x  kcal = 0 kcal
Majonez  g  x   kcal =  kcal
Sól  g  x  kcal =  kcal
Cukier  g  x  kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Surówka z cykorii i pomarańczy
  1. 1. Opłukane rodzynki moczymy w letniej, przegotowanej wodzie.
  2. 2. Następnie odcedzamy je.
  3. 3. Siekamy orzechy.
  4. 4. Sałatę i cykorię przebieramy, dokładnie myjemy i kroimy w paski.
  5. 5. Pomarańczę dokładnie myjemy, obieramy, dzielimy na ćwiartki i kroimy w trójkąty.
  6. 6. Łączymy składniki, dodajemy majonez i mieszamy.
  7. 7. Przyprawiamy do smaku solą i cukrem.
Klasyfikacja przepisu:
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd954637 anafranil 25 mg indocin fluoxetine hcl levaquin cafergot
wh0cd660732 prevacid lansoprazole dipyridamole prilosec epivir florinef 0.1 mg diarex
wh0cd881164 order cytotec
wh0cd440316 abilify no rx fluoxetine online Order Elocon medrol pak
wh0cd264737 prednisolone tablets
Blogi kulinarne:
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.712