Sok brzozowy

Sok brzozowy
Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
1
2
Średnia 1 / 5 (2 głosy)
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Sok brzozowy  g  x   kcal =  kcal
Jęczmień  g  x  kcal = 0 kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Sok brzozowy
  1. 1. Sok z brzozy przelewamy do butelki i na 2-3 dni odstawiamy w ciemne i chłodne miejsce.
    Sok z brzozy przelewamy do butelki i na 2-3 dni odstawiamy w ciemne i chłodne miejsce.
  2. 2. Po upływie 2-3 dni dodajemy do niego poddany kiełkowaniu, wysuszony i lekko zmielony jęczmień.
Klasyfikacja przepisu:
Menu: Dodatki
Kuchnie świata: kuchnia białoruska
Stopień trudności: Łatwe
Ilość osób: powyżej 12
Czas przygotowania: powyżej 2 godzin
Metody przygotowania: Nie wymagające gotowania
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd614281 Arimidex Online
>Picie kawy powoduje palpitacje serca i zwiększa tętno. Może tak >się zdarzyć - ale tylko ...
wh0cd523433 citalopram hydrobromide
wh0cd237833 buy yasmin
wh0cd934644 Tenormin antabuse cephalexin with no prescription
Blogi kulinarne:
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.598