Sałatka z dorsza wędzonego i ogórka kwaszonego

Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
1
1
Średnia 1 / 5 (1 głosy)
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Dorsz wędzony  g  x   kcal =  kcal
Ogórek kiszony  g  x  kcal = 0 kcal
Jabłko  g  x  kcal = 0 kcal
Pomidor  g  x  kcal = 0 kcal
Cebula  g  x  kcal = 0 kcal
Oliwa z oliwek  g  x  kcal =  kcal
Kwasek cytrynowy / E-330  g  x  kcal =  kcal
Sałata zielona  g  x  kcal =  kcal
Pieprz czarny  g  x  kcal =  kcal
Sól  g  x  kcal =  kcal
Pietruszka nać  g  x  kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Sałatka z dorsza wędzonego i ogórka kwaszonego
  1. 1. Dorsza wędzonego obieramy ze skóry i ości.
  2. 2. Jabłka, ogórek, pomidory oraz oczyszczoną rybę kroimy w drobną kostkę.
  3. 3. Cebulę obieramy i drobno siekamy.
  4. 4. Wszystko razem mieszamy i dodajemy olej.
  5. 5. Przyprawiamy solą, pieprzem, kwaskiem cytrynowym. Przekładamy do salaterki. Posypujemy posiekaną natką z pietruszki i dekorujemy listkami sałaty.
Klasyfikacja przepisu:
Menu: Przystawki
Posiłek: Lunch
Kuchnie świata: kuchnia staropolska
Stopień trudności: Łatwe
Ilość osób: 4-6
Czas przygotowania: do 30 minut
Rodzaj głównego składnika: ryby warzywa
Metody przygotowania: Nie wymagające gotowania
Sezon: Całoroczne,
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd619714 stromectol nexium triamterene-hctz 37.5-25 mg tb buy tetracycline where to buy ...
wh0cd3301 xalatan periactin amoxicillin 875 yasmin asacol 400 mg abana diclofenac nolvadex
to pisal jakis analfabeta - i do tego kulinarny? mieso jest chude bo tluszcz skapuje? i zwiazki ...
wh0cd452417 provera drug colchicine online ZOVIRAX
wh0cd216055 order lipitor order erythromycin
Blogi kulinarne:
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.758