Sałatka śledziowa z czerwoną fasolą

Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
5
1
Średnia 5 / 5 (1 głosy)
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Fasola czerwona  g  x  kcal = 0 kcal
Śledź solony  g  x  kcal = 0 kcal
Ziemniaki  g  x  kcal = 0 kcal
Jabłko  g  x  kcal = 0 kcal
Cebula  g  x  kcal = 0 kcal
Ogórki korniszony  g  x   kcal =  kcal
Olej roślinny  g  x  kcal =  kcal
Kwasek cytrynowy / E-330  g  x  kcal =  kcal
Pietruszka nać  g  x  kcal =  kcal
Sól  g  x  kcal =  kcal
Pieprz mielony  g  x  kcal =  kcal
Musztarda  g  x   kcal =  kcal
Cukier  g  x  kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Sałatka śledziowa z czerwoną fasolą
  1. 1. Fasolkę czerwoną z puszki odcedzamy z zalewy.
  2. 2. Śledzie namaczamy.
  3. 3. Ziemniaki szorujemy i gotujemy w mundurkach. Następnie obieramy je i studzimy.
  4. 4. Jabłka, cebulę, ogórki, ziemniaki i śledzie kroimy w drobną kostkę. Dodajemy fasolkę i olej, mieszamy. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem, cukrem, musztardą i kwaskiem cytrynowym.
  5. 5. Sałatkę dekorujemy natką pietruszki.
Klasyfikacja przepisu:
Menu: Przystawki
Posiłek: Lunch Kolacja
Kuchnie świata: kuchnia polska
Stopień trudności: Średnie
Ilość osób: 4-6
Czas przygotowania: 30 - 60 minut
Rodzaj głównego składnika: ryż
Metody przygotowania: Gotowanie
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd392153 buy strattera cafergot triamterene
wh0cd805532 hydrochlorothiazide celexa levaquin propranolol prednisone levaquin clindamycin order ...
wh0cd425002 erythoromycin without prescription buy elimite
wh0cd337793 Erythromycin AmEx Inderal With No Prescription
wh0cd392153 bupropion buy arimidex tadalafil buy prednisone buy yasmin online azithromycin
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.86