Ogórki nadziewane jajami i rzodkiewką

Ogórki nadziewane jajami i rzodkiewką
Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
3.25
4
Średnia 3.25 / 5 (4 głosy)
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Ogórek  g  x  kcal = 0 kcal
Jaja kurze  g  x  kcal =  kcal
Śmietana  g  x  kcal =  kcal
Rzodkiewka  g  x  kcal =  kcal
Koper ogrodowy  g  x  kcal =  kcal
Szczypiorek  g  x  kcal =  kcal
Sałata głowiasta  g  x  kcal =  kcal
Sól  g  x  kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Ogórki nadziewane jajami i rzodkiewką
  1. 1. Ogórki obieramy, kroimy w poprzek na kawałki o długości ok. 6cm.
    Ogórki obieramy, kroimy w poprzek na kawałki o długości ok. 6cm.
  2. 2. Środek każdego kawałka wydrążamy.
  3. 3. Rzodkiewkę płuczemy, odcinamy korzonki i trzemy na tartce z dużymi otworami. Kilka rzodkiewek zostawiamy.
  4. 4. Łączymy posiekane jaja, rzodkiewkę, śmietanę, koperek i szczypiorek. Doprawiamy solą.
  5. 5. Wydrążone ogórki napełniamy sałatką. Możemy je przybrać pokrojoną w krążki rzodkiewką.
Klasyfikacja przepisu:
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd954637 anafranil 25 mg indocin fluoxetine hcl levaquin cafergot
wh0cd660732 prevacid lansoprazole dipyridamole prilosec epivir florinef 0.1 mg diarex
wh0cd881164 order cytotec
wh0cd440316 abilify no rx fluoxetine online Order Elocon medrol pak
wh0cd264737 prednisolone tablets
Blogi kulinarne:
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.66