Pomidory nadziewane sałatką śledziową

Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
0
0
brak ocen
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Pomidor  g  x  kcal = 0 kcal
Szczypiorek  g  x  kcal =  kcal
Śledź filet  g  x  kcal =  kcal
Sałata zielona  g  x  kcal =  kcal
Ser żółty  g  x  kcal = 0 kcal
Sałatka śledziowa z jajkiem  g  x   kcal =  kcal
Majonez  g  x   kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Pomidory nadziewane sałatką śledziową
  1. 1. Wybieramy duże pomidory, myjemy i ścinamy 1/3 wysokości. Następnie delikatnie wydrążamy pomidory, uważając na ścianki.
  2. 2. Uprzednio przygotowaną sałatkę śledziową mieszamy z miąższem z pomidorów i startym żółtym serem.
  3. 3. Powstałą masą faszerujemy pomidory.
  4. 4. Całość dekorujemy majonezem, pokrojonym śledziem oraz drobno posiekanym szczypiorkiem.
  5. 5. Napełnione i udekorowane pomidory układamy na tacy na liściach sałaty.
Klasyfikacja przepisu:
Menu: Przystawki
Posiłek: Kolacja Przekąski
Stopień trudności: Średnie
Ilość osób: 3-4
Czas przygotowania: 30 - 60 minut
Rodzaj głównego składnika: ryby warzywa
Metody przygotowania: Nie wymagające gotowania
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd294750 Buy Buspar Online
wh0cd327593 buy nolvadex purchase levofloxacin erythromycin antibiotic
wh0cd251716 Motilium Price Comparison rogaine
wh0cd55789 Amoxicillin Online elocon cream 0.1
wh0cd240387 buy amitriptyline Atarax
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:1.066