Pomidory nadziewane zieloną papryką

Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
0
0
brak ocen
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Cukier  g  x  kcal =  kcal
Gruszka  g  x  kcal = 0 kcal
Papryka  g  x  kcal = 0 kcal
Sól  g  x  kcal =  kcal
Pomidor  g  x  kcal = 0 kcal
Kwasek cytrynowy / E-330  g  x  kcal =  kcal
Sałata zielona  g  x  kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Pomidory nadziewane zieloną papryką
  1. 1. Wybieramy duże pomidory, płuczemy i ścinamy w 1/3 wysokości.
  2. 2. Wydrążamy środek każdego pomidora.
  3. 3. Zieloną paprykę płuczemy, przecinamy wzdłuż, wybieramy nasiona, drobno kroimy i wrzucamy do miski.
  4. 4. Ścięte wierzchy pomidorów kroimy w paski.
  5. 5. Gruszki obieramy, wybieramy z nich gniazda nasienne i kroimy w paski.
  6. 6. Gruszki i pokrojone cząstki pomidorów dodajemy do papryki, przyprawiamy cukrem, solą i kwaskiem cytrynowym i dokładnie mieszamy.
  7. 7. Przygotowanym nadzieniem napełniamy pomidory.
  8. 8. Dekorujemy nadziane pomidory paskami papryki i układamy je na tacy na liściach sałaty.
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd34267 buy paxil
W tm roku barwiłam jaja ugotowane na twardo i włożone do ciepłego barwnika na całą noc, ...
dzień dobry gdzie ja mogę kupić herbatę Zielona herbata z miętą saga proszę mi napisać
upieczone, pokrojone, zjedzone :-) pychotka
wh0cd912132 cheapest propecia sildenafil best price
Blogi kulinarne:
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.774