Sałatka jarzynowa z kapustą

Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
0
0
brak ocen
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Ziemniaki  g  x  kcal =  kcal
Burak ćwikłowy  g  x  kcal =  kcal
Marchew  g  x  kcal =  kcal
Kapusta biała  g  x  kcal = 0 kcal
Groszek zielony  g  x  kcal = 0 kcal
Ogórek  g  x  kcal =  kcal
Pomidor  g  x  kcal =  kcal
Olej roślinny  g  x  kcal =  kcal
Cukier  g  x  kcal =  kcal
Musztarda  g  x   kcal =  kcal
Ocet winny  g  x  kcal =  kcal
Sól  g  x  kcal =  kcal
Pieprz mielony  g  x  kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Sałatka jarzynowa z kapustą
  1. 1. Ziemniaki, marchew i buraki obieramy, myjemy i gotujemy. Następnie studzimy i kroimy je w kostkę.
  2. 2. Obranego ogórka, pomidory i kapustę również kroimy w kostkę.
  3. 3. Łączymy wszystkie krojone warzywa i dodajemy zielony groszek, mieszamy.
  4. 4. Cukier rozcieramy z olejem, następnie dodajemy musztardę. Przyprawiamy solą, pieprzem i octem.
  5. 5. Przygotowanym sosem polewamy sałatkę.
Klasyfikacja przepisu:
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd10507 plavix without rx
wh0cd978794 cafegot buy eurax retin-a
wh0cd469161 celebrex buy online baclofen diflucan paxil toradol otc tretinoin abilify cymbalta
wh0cd945958 yasmin buy ampicillin misoprostol
wh0cd836120 Zoloft buy tenormin
Blogi kulinarne:
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.687