Sałatka filadelfijska

Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
0
0
brak ocen
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Orzech włoski  g  x  kcal =  kcal
Oliwka  g  x  kcal =  kcal
Seler naciowy  g  x  kcal =  kcal
Sól  g  x  kcal =  kcal
Sałata głowiasta  g  x  kcal =  kcal
Szczypiorek  g  x  kcal =  kcal
Pietruszka nać  g  x  kcal =  kcal
Papryka czerwona  g  x  kcal =  kcal
Papryka zielona  g  x  kcal =  kcal
Ser twarogowy półtłusty  g  x  kcal = 0 kcal
Pieprz mielony  g  x  kcal =  kcal
Majonez  g  x   kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Sałatka filadelfijska
  1. 1. Papryki myjemy pod bieżącą wodą, usuwamy pestki i kroimy na połówki.
  2. 2. Oliwki, orzechy, natkę pietruszki oraz szczypiorek siekamy.
  3. 3. Ser rozcieramy widelcem, mieszamy z orzechami, natką pietruszki, szczypiorkiem i oliwkami.
  4. 4. Dodajemy majonez, doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
  5. 5. Nadziewamy masą połówki papryk.
  6. 6. Całość wstawiamy na kilka godzin do lodówki.
  7. 7. Liście sałaty myjemy, osuszamy i układamy na półmisku.
  8. 8. Schłodzone faszerowane papryki kroimy w plastry i układamy na półmisku, na sałacie.
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd599071 buy ventolin trazodone cost Propecia
wh0cd136842 augmentin amoxil cheap avana
wh0cd721279 clicking here BUY MEDROL apcalis tofranil
Acai Berry - How Come Acai Berry Supplement Great You? Is the item certified holistic? There are ...
Blogi kulinarne:
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.729