Gulasz z duszonej ryby

Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
0
0
brak ocen
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Halibut filet  g  x  kcal = 0 kcal
Cebula  g  x  kcal =  kcal
Ziemniaki  g  x  kcal =  kcal
Marchew  g  x  kcal =  kcal
Seler korzeniowy  g  x  kcal =  kcal
Pomidor  g  x  kcal =  kcal
Czosnek  g  x  kcal =  kcal
Cytryna  g  x  kcal =  kcal
Oliwa z oliwek  g  x  kcal =  kcal
Sok z cytryny  g  x  kcal =  kcal
Pietruszka nać  g  x  kcal =  kcal
Sól  g  x  kcal =  kcal
Pieprz czarny  g  x  kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Gulasz z duszonej ryby
  1. 1. W garnku zasmażamy drobno pokrojoną cebulę, zalewamy gorącą wodą i gotujemy przez 5 minut.
  2. 2. Dodajemy pokrojone warzywa razem z czosnkiem, doprawiamy pieprzem i solą, dusimy pod przykryciem około 20 minut.
  3. 3. Filety z halibuta myjemy i kroimy na kawałki.
  4. 4. Układamy rybę na jarzynach i posypujemy natką pietruszki.
  5. 5. Wszystko skrapiamy sokiem z cytryny i dusimy przez około 15 minut.
  6. 6. Wyjmujemy rybę na talerz i przybieramy ugotowanymi warzywami i plasterkami cytryny.
Klasyfikacja przepisu:
Posiłek: Obiad Lunch Kolacja
Stopień trudności: Średnie
Ilość osób: 2-3
Czas przygotowania: 1 - 2 godziny
Rodzaj głównego składnika: ryby warzywa
Metody przygotowania: Duszenie
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd392153 buy strattera cafergot triamterene
wh0cd805532 hydrochlorothiazide celexa levaquin propranolol prednisone levaquin clindamycin order ...
wh0cd425002 erythoromycin without prescription buy elimite
wh0cd337793 Erythromycin AmEx Inderal With No Prescription
wh0cd392153 bupropion buy arimidex tadalafil buy prednisone buy yasmin online azithromycin
Blogi kulinarne:
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:1.045