Pierogi z białym serem i miodem

Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
0
0
brak ocen
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Ciasto na pierogi  g  x   kcal =  kcal
Ser biały twarogowy  g  x  kcal = 0 kcal
Miód  g  x  kcal =  kcal
Masło  g  x  kcal =  kcal
Mleko  g  x  kcal =  kcal
Rodzynki  g  x  kcal =  kcal
Migdał  g  x  kcal =  kcal
Orzech nerkowca  g  x  kcal =  kcal
Skórka z pomarańczy  g  x  kcal =  kcal
Skórka z cytryny  g  x  kcal =  kcal
Wanilia  g  x  kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Pierogi z białym serem i miodem
  1. 1. Ser mieszamy z miodem i wyrabiamy na jednolitą masę,
  2. 2. Dodajemy masło, mleko, skórkę z pomarańczy i cytryny, rodzynki, posiekane migdały, orzechy nerkowca i wanilię. Wszystkie składniki mieszamy.
  3. 3. Tak przygotowanym farszem napełniamy krążki z ciasta pierogowego i gotujemy w osolonej, wrzącej wodzie. Kiedy wypłyną, gotujemy jeszcze 3-4 minuty i odcedzamy.
Klasyfikacja przepisu:
Kuchnie świata: kuchnia polska
Stopień trudności: Średnie
Ilość osób: 4-6
Czas przygotowania: 30 - 60 minut
Metody przygotowania: Gotowanie
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd523521 albendazole arimidex propecia order celebrex 200
wh0cd10507 plavix without rx
wh0cd978794 cafegot buy eurax retin-a
wh0cd469161 celebrex buy online baclofen diflucan paxil toradol otc tretinoin abilify cymbalta
wh0cd945958 yasmin buy ampicillin misoprostol
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:5.361