Morszczuk nadziewany

Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
0
0
brak ocen
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Morszczuk  g  x  kcal = 0 kcal
Masło  g  x  kcal =  kcal
Wywar rybny  g  x   kcal =  kcal
Bułka pszenna  g  x   kcal =  kcal
Czosnek  g  x  kcal =  kcal
Cebula  g  x  kcal =  kcal
Rzodkiewka  g  x  kcal =  kcal
Sól  g  x  kcal =  kcal
Pieprz czarny  g  x  kcal =  kcal
Woda  g  x  kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Morszczuk nadziewany
  1. 1. Rzodkiewkę i cebulę myjemy, drobno siekamy i smażymy na 4 łyżkach masła przez 5 minut.
  2. 2. Do miski wkładamy posiekaną natkę pietruszki, przyprawiamy solą i pieprzem, dodajemy rozdrobnioną bułkę. Wszystko ucieramy na jednolitą masę.
  3. 3. Filety rybne nacieramy połową czosnku, a drugą połowę układamy na blasze wysmarowanej masłem.
  4. 4. Przygotowanym farszem nadziewamy rybę, przekładając na zmianę farsz filetami i spinamy wykałaczkami.
  5. 5. Całość posypujemy grudkami masła, wlewamy wywar i pieczemy przez 35 min w 200°C. Od czasu do czasu polewamy rybę sosem.
Klasyfikacja przepisu:
Posiłek: Obiad Kolacja
Kuchnie świata: kuchnia żydowska
Stopień trudności: Średnie
Ilość osób: 4-6
Czas przygotowania: 30 - 60 minut
Rodzaj głównego składnika: ryby
Metody przygotowania: Pieczenie
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd620811 buy strattera pfizer celebrex diflucan 1 clindamycin
http://dapoxetine-onlinepriligy.net/ - dapoxetine-onlinepriligy.net.ankor ...
http://dapoxetine-onlinepriligy.net/ - dapoxetine-onlinepriligy.net.ankor ...
http://dapoxetine-onlinepriligy.net/ - dapoxetine-onlinepriligy.net.ankor ...
wh0cd362935 hydrochlorothiazide online nexium get more info buy clonidine online amoxicillin 875 ...
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.717