Wołowina w warzywach

Wołowina w warzywach
Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
2.25
4
Średnia 2.25 / 5 (4 głosy)
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Wołowina  g  x  kcal = 0 kcal
Masło  g  x  kcal =  kcal
Cebula  g  x  kcal =  kcal
Czosnek  g  x  kcal =  kcal
Ziemniaki  g  x  kcal =  kcal
Sól  g  x  kcal =  kcal
Por  g  x  kcal =  kcal
Seler korzeniowy  g  x  kcal = 0 kcal
Pieprz mielony  g  x  kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Wołowina w warzywach
  1. 1. Mięso płuczemy, osuszamy i smażymy na rozgrzanym maśle do zrumienienia ze wszystkich stron.
    Mięso płuczemy, osuszamy i smażymy na rozgrzanym maśle do zrumienienia ze wszystkich stron.
  2. 2. Cebulę, marchewkę, ziemniaki, seler oraz por obieramy i kroimy w kostkę.
  3. 3. Czosnek przeciskamy przez prasę i wraz z pozostałymi warzywami dodajemy do wołowiny.
  4. 4. Wlewamy wodę tak, aby pokryła mięso, doprowadzamy do wrzenia.
  5. 5. Dodajemy sól, pieprz i dusimy pod przykryciem przez ok. 1,5 godziny, dotąd aż woda prawie całkowicie wyparuje, a mięso będzie miękkie.
Klasyfikacja przepisu:
Posiłek: Obiad Lunch
Stopień trudności: Średnie
Ilość osób: 2-3
Czas przygotowania: powyżej 2 godzin
Rodzaj głównego składnika: warzywa wołowina ziemniaki
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd583422 price of clindamycin buspirone pill buy colchicine buy zoloft cheap
wh0cd811524 buy anafranil online Buy Triamterene
wh0cd591094 buy cafergot toradol pills
wh0cd342046 tetracycline prednisone drug diclofenac cymbalta canada buy betapace as explained here
wh0cd840136 vermox buy celebrex phenergan lowest prices
Blogi kulinarne:
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.928