Brzoskwinie nadziewane

Brzoskwinie nadziewane
Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
5
1
Średnia 5 / 5 (1 głosy)
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Migdał  g  x  kcal = 0 kcal
Brzoskwinia  g  x  kcal =  kcal
Miód  g  x  kcal =  kcal
Wino Białe  g  x  kcal =  kcal
Cukier puder  g  x  kcal =  kcal
Rodzynki sułtańskie  g  x  kcal = 0 kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Brzoskwinie nadziewane
  1. 1. Migdały parzymy i zdejmujemy z nich skórki.
    Migdały parzymy i zdejmujemy z nich skórki.
  2. 2. Dodajemy sparzone rodzynki, cukier, miód i wino, miksujemy.
  3. 3. Brzoskwinie dokładnie myjemy, kroimy na pół i usuwamy pestki.
  4. 4. Każdą połówkę nadziewamy zmiksowaną masą.
  5. 5. Następnie przekładamy je do natłuszczonego naczynia żaroodpornego.
  6. 6. Wstawiamy do piekarnika. Pieczemy przez 15 minut w temperaturze 180°C.
Klasyfikacja przepisu:
Menu: Desery
Kuchnie świata: kuchnia francuska
Stopień trudności: Średnie
Ilość osób: 6-8
Czas przygotowania: 30 - 60 minut
Rodzaj głównego składnika: owoce
Metody przygotowania: Pieczenie
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd240387 buy amitriptyline Atarax
Nutrition is a illustrious possess of having a in the pink lifestyle. You may scarcity to be more ...
wh0cd653757 prednisone lisinopril clindamycin baclofen finasteride without prescription
wh0cd783998 erythromycin benicar hct price allopurinol buy
wh0cd381951 aripiprazole abilify tetracycline buy online buy celexa strattera online vardenafil
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.886