Befsztyk pod waniliową pierzynką

Befsztyk pod waniliową pierzynką
Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
0
0
brak ocen
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Polędwica wołowa  g  x  kcal = 0 kcal
Chilli w proszku  g  x  kcal =  kcal
Masło  g  x  kcal =  kcal
Olej roślinny  g  x  kcal =  kcal
Sól  g  x  kcal =  kcal
Śmietana  g  x  kcal =  kcal
Oliwka zielona  g  x  kcal =  kcal
Jaja kurze  g  x  kcal =  kcal
Serek homogenizowany waniliowy  g  x  kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Befsztyk pod waniliową pierzynką
  1. 1. Cztery jajka gotujemy na twardo.
    Cztery jajka gotujemy na twardo.
  2. 2. Następnie w garnku mieszamy serek homogenizowany z dwoma ugotowanymi żółtkami, chilli oraz solą.
  3. 3. Do sosu wlewamy oliwę i ucieramy, a na końcu dodajemy śmietanę, cebulę i ponownie wszystko mieszamy.
  4. 4. Przygotowany sos podgrzewamy na parze.
  5. 5. Polędwicę pokrojoną w trzy plastry obsmażamy na maśle.
  6. 6. Następnie przekładamy ją na półmisek i polewamy sosem.
  7. 7. Danie przybieramy oliwkami i ćwiartkami ugotowanych na twardo jaj.
Klasyfikacja przepisu:
Posiłek: Obiad Lunch
Kuchnie świata: kuchnia polska
Stopień trudności: Średnie
Ilość osób: 1-2
Czas przygotowania: 30 - 60 minut
Rodzaj głównego składnika: mleko i produkty mleczne wołowina
Metody przygotowania: Smażenie
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd903033 lotrisone
wh0cd423535 metformin without a prescriptions online tetracycline clindamycin hcl 300 mg ...
wh0cd7982 purchase lynoral
wh0cd775159 buy zestoretic
wh0cd839115 Trazodone Hydrochloride
Blogi kulinarne:
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.932