Gulasz z ciecierzycą

Gulasz z ciecierzycą
Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
0
0
brak ocen
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Ciecierzyca  g  x  kcal =  kcal
Bakłażan  g  x  kcal =  kcal
Pomidor  g  x  kcal =  kcal
Papryka zielona  g  x  kcal =  kcal
Papryka czerwona  g  x  kcal =  kcal
Cebula biała  g  x  kcal =  kcal
Czosnek  g  x  kcal =  kcal
Marchew  g  x  kcal =  kcal
Olej roślinny  g  x  kcal =  kcal
Kmin  g  x  kcal =  kcal
Imbir sproszkowany  g  x  kcal =  kcal
Kurkuma  g  x  kcal =  kcal
Pieprz cayenne  g  x  kcal =  kcal
Cynamon mielony  g  x  kcal =  kcal
Woda  g  x  kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Gulasz z ciecierzycą
  1. 1. Na patelni podsmażamy cebulę i czosnek.
    Na patelni podsmażamy cebulę i czosnek.
  2. 2. Dodajemy pokrojoną w słupki marchewkę, pokrojoną w paski paprykę, przyprawy oraz 1/4 szklanki wody. Podsmażamy przez kilka minut na małym ogniu, od czasu do czasu mieszając.
  3. 3. Dodajemy pokrojonego bakłażana, pomidory, ugotowaną ciecierzycę, przyprawy i 1/2 szklanki wody. Dusimy mieszając, do momentu aż warzywa będą miękkie.
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
O wieprzowinie ~ Gość
wh0cd508011 sinequan tricor lipitor
wh0cd700395 cheap kamagra
wh0cd614281 Arimidex Online
>Picie kawy powoduje palpitacje serca i zwiększa tętno. Może tak >się zdarzyć - ale tylko ...
wh0cd523433 citalopram hydrobromide
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.856