Sałatka z porów z krewetkami

Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
0
0
brak ocen
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Bazylia pospolita  g  x  kcal =  kcal
Pieprz czarny  g  x  kcal =  kcal
Sardela  g  x  kcal =  kcal
Sól  g  x  kcal =  kcal
Por  g  x  kcal =  kcal
Krewetki  g  x  kcal = 0 kcal
Jogurt naturalny  g  x  kcal =  kcal
Majonez  g  x   kcal =  kcal
Curry  g  x   kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Sałatka z porów z krewetkami
  1. 1. Krewetki obgotowujemy w osolonej wodzie i wyjmujemy na sito.
  2. 2. Białe i jasnozielone części pora kroimy na małe talarki i obgotowujemy w osolonej wodzie.
  3. 3. Ostudzonego pora i krewetki mieszamy razem w salaterce.
  4. 4. Majonez mieszamy z jogurtem naturalnym, sardelą i szczyptą curry.
  5. 5. Wszystkie składniki razem mieszamy.
  6. 6. Sałatkę posypujemy świeżą bazylią.
Klasyfikacja przepisu:
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd162640 order arimidex hydrochlorothiazide 25mg click here buy vasodilan advair price ...
wh0cd456541 strattera synthroid neurontin prices amoxicillin
wh0cd383065 ERYTHROMYCIN
wh0cd15694 tetracycline cheap dapoxetine
wh0cd411691 bupropion hcl buy valtrex
Blogi kulinarne:
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.79