Papryka nadziewana mięsem z dzika

Papryka nadziewana mięsem z dzika
Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
2.67
3
Średnia 2.67 / 5 (3 głosy)
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Papryka  g  x  kcal =  kcal
Mięso z dzika  g  x  kcal = 0 kcal
Bułka pszenna  g  x   kcal =  kcal
Koncentrat pomidorowy  g  x  kcal = 0 kcal
Mleko  g  x  kcal =  kcal
Żółtko jaja kurzego  g  x  kcal =  kcal
Musztarda  g  x   kcal =  kcal
Olej rzepakowy  g  x  kcal =  kcal
Majeranek  g  x  kcal =  kcal
Pieprz mielony  g  x  kcal =  kcal
Sól  g  x  kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Papryka nadziewana mięsem z dzika
  1. 1. Paprykę czyścimy, płuczemy, zalewamy wrzącą wodą i gotujemy na pół twardo.
    Paprykę czyścimy, płuczemy, zalewamy wrzącą wodą i gotujemy na pół twardo.
  2. 2. Wystudzoną paprykę posypujemy przyprawami.
  3. 3. Bułkę moczymy w mleku i odciskamy.
  4. 4. Mielimy mięso bez kości wraz z bułką. Dodajemy koncentrat pomidorowy, żółtko, musztardę i doprawiamy do smaku.
  5. 5. Paprykę napełniamy farszem, układamy w naczyniu, polewamy olejem i pieczemy, skrapiając wodą od czasu do czasu.
  6. 6. Potrawę podajemy z ryżem i surówkami.
Klasyfikacja przepisu:
Posiłek: Obiad Lunch Kolacja
Kuchnie świata: kuchnia staropolska
Stopień trudności: Średnie
Ilość osób: 6-8
Czas przygotowania: 1 - 2 godziny
Rodzaj głównego składnika: dziczyzna warzywa
Metody przygotowania: Pieczenie
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd465093 buy disulfiram online bupropion sr 150 mg tablet meclizine where can i buy propecia ...
wh0cd354447 BUY TORADOL ONLINE
wh0cd60545 indocin online elocon buy karela prednisolone online synthroid yasmin
wh0cd318145 prilosec pills
wh0cd721809 nolvadex for sale
Blogi kulinarne:
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.739