Sałatka z ogórka

Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
0
0
brak ocen
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Jabłko  g  x  kcal =  kcal
Sól  g  x  kcal =  kcal
Ogórek  g  x  kcal =  kcal
Pietruszka nać  g  x  kcal =  kcal
Papryka żółta  g  x  kcal =  kcal
Ser żółty  g  x  kcal = 0 kcal
Musztarda  g  x   kcal =  kcal
Majonez  g  x   kcal =  kcal
Groszek konserwowy  g  x   kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Sałatka z ogórka
  1. 1. Paprykę myjemy i usuwamy z niej gniazdo nasienne. Następnie kroimy ją w kostkę.
  2. 2. Jabłko i ogórka obieramy i trzemy na tarce.
  3. 3. Groszek odsączamy z zalewy.
  4. 4. Żółty ser trzemy na tarce.
  5. 5. Składniki łączymy i mieszamy z dodatkiem majonezu i musztardy.
  6. 6. Doprawiamy według uznania solą i pieprzem.
  7. 7. Sałatkę dekorujemy posiekaną natką pietruszki.
Klasyfikacja przepisu:
Menu: Przystawki
Posiłek: Kolacja
Kuchnie świata: kuchnia polska
Stopień trudności: Łatwe
Ilość osób: 1-2
Czas przygotowania: do 30 minut
Rodzaj głównego składnika: warzywa
Metody przygotowania: Nie wymagające gotowania
Szczególne okazje: Wieczór z przyjaciółmi,
Sezon: Całoroczne,
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd383065 ERYTHROMYCIN
wh0cd15694 tetracycline cheap dapoxetine
wh0cd411691 bupropion hcl buy valtrex
wh0cd264739 dramamine patches buy lithium lamisil more information diovan
wh0cd954637 anafranil 25 mg indocin fluoxetine hcl levaquin cafergot
Blogi kulinarne:
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.796