Herbata goździkowa

Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
5
1
Średnia 5 / 5 (1 głosy)
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Ziele angielskie  g  x  kcal =  kcal
Kolendra  g  x  kcal =  kcal
Goździki  g  x  kcal =  kcal
Miód  g  x  kcal =  kcal
Imbir sproszkowany  g  x  kcal =  kcal
Cynamon mielony  g  x  kcal =  kcal
Herbata czarna  g  x  kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Herbata goździkowa
  1. 1. Do czajniczka, najlepiej z podgrzewaczem, wsyp herbatę i wszystkie przyprawy.
  2. 2. Zagotuj wodę, odczekaj 2-3 minuty, po czym zalej herbatę 2-2,5 szklankami wody.
  3. 3. Przykryj czajniczek i odstaw na 7-10 minut. Jeśli nie masz do niego podgrzewacza, okryj do specjalnym ocieplaczem lub okręć ręcznikiem.
  4. 4. Przecedź herbatę przez drobne sitko i posłódź miodem.
Klasyfikacja przepisu:
Stopień trudności: Średnie
Rodzaj głównego składnika: herbata
Metody przygotowania: Gotowanie
Sezon: Jesień, Zima,
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd240401 continue suhagra
wh0cd240387 buy celebrex ampicillin ONLINE KAMAGRA
wh0cd119227 rimonabant zithromax no prescription lasix ampicillin
wh0cd684351 buy azithromycin online
wh0cd186027 synthroid 50mcg motilium otc eurax elocon buy amitriptyline
Blogi kulinarne:
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:1.161