Poncz

Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
2
1
Średnia 2 / 5 (1 głosy)
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Ananas  g  x  kcal =  kcal
Pomarańcza  g  x  kcal =  kcal
Rum  g  x  kcal =  kcal
Wino Czerwone Wytrawne  g  x  kcal =  kcal
Woda mineralna  g  x  kcal =  kcal
Cukier brązowy  g  x  kcal = 0 kcal
Angostura Bitters  g  x  kcal =  kcal
Syrop z granatów  g  x   kcal =  kcal
Sok z limonki  g  x   kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Poncz
  1. 1. 1.Pomarańcze obieramy i kroimy w cienkie plasterki,plastry ananasa osączamy i kroimy w cząstki
  2. 2. Pokrojone owoce wkładamy do garnka i dodajemy : rum,czerwone wino, sok z limonki, wodę mineralną i 6 kropli angostury.
  3. 3. 3.Całość lekko podgrzewamy i doprawiamy cukrem.
  4. 4. 4.Przelewamy do dzbanka lub wazy
Klasyfikacja przepisu:
Menu: Dodatki
Stopień trudności: Łatwe
Ilość osób: 1-2
Czas przygotowania: do 30 minut
Rodzaj głównego składnika: alkohol owoce
Metody przygotowania: Chłodzenie / mrożenie
Szczególne okazje: Wieczór z przyjaciółmi,
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd872630 cephalexin diclofenac provera medicine seroquel tamoxifen 20 mg prozac buy cipro xr
Czym różnią się kaptury i kurtyny termoizolacyjne?
Peklowanie ~ Gość
wh0cd435967 celebrex tamoxifen bentyl amoxicillin brand name celebrex
wh0cd398980 tamoxifen price diclofenac celebrex proscar
wh0cd266374 Trazodone
Blogi kulinarne:
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.687