Ziołowy olej

Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
0
0
brak ocen
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Pieprz czarny  g  x  kcal =  kcal
Oliwa z oliwek  g  x  kcal =  kcal
Kminek zwyczajny  g  x  kcal =  kcal
Estragon  g  x  kcal =  kcal
Szczypiorek  g  x  kcal =  kcal
Pietruszka nać  g  x  kcal =  kcal
Papryka czerwona  g  x  kcal =  kcal
Papryka zielona  g  x  kcal =  kcal
Papryka żółta  g  x  kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Ziołowy olej
  1. 1. Wszystkie świeże zioła płuczemy i osuszamy.
  2. 2. Odcinamy grubsze łodygi.
  3. 3. Natkę pietruszki, estragon i szczypiorek drobno siekamy.
  4. 4. Paprykę myjemy, usuwamy gniazda nasienne i kroimy w drobną kostkę.
  5. 5. Do butelki wkładamy zioła i paprykę.
  6. 6. Dodajemy kminek i pieprz.
  7. 7. Zalewamy oliwą i szczelnie zamykamy.
  8. 8. Wstrząsamy butelką, aby wszystkie zioła się dobrze ze sobą wymieszały.
  9. 9. Odstawiamy na kilka dni.
Klasyfikacja przepisu:
Menu: Dodatki
Stopień trudności: Łatwe
Czas przygotowania: powyżej 2 godzin
Metody przygotowania: Nie wymagające gotowania
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.666
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});