Deser z suszonych śliwek

Deser z suszonych śliwek
Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
0
0
brak ocen
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Śliwki suszone  g  x   kcal =  kcal
Miód  g  x  kcal =  kcal
Mąka ziemniaczana  g  x  kcal =  kcal
Rodzynki  g  x  kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Deser z suszonych śliwek
  1. 1. Najpierw moczymy suszone śliwki, po czym gotujemy je w tej samej wodzie.
    Najpierw moczymy suszone śliwki, po czym gotujemy je w tej samej wodzie.
  2. 2. Tak przygotowane odcedzamy i drylujemy.
  3. 3. Następnie wkładamy je do wysokiego naczynia razem z wywarem i miksujemy.
  4. 4. Otrzymany mus gotujemy, dodając do niego rozrobioną w szklance wody mąkę.
  5. 5. Dodajemy miód i rodzynki.
  6. 6. Całość odstawiamy do wystygnięcia.
Klasyfikacja przepisu:
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd583364 tetracycline
wh0cd496565 valtrex 500mg
wh0cd903033 lotrisone
wh0cd423535 metformin without a prescriptions online tetracycline clindamycin hcl 300 mg ...
wh0cd7982 purchase lynoral
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.7