Konfitura malinowa

Konfitura malinowa
Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
0
0
brak ocen
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Cukier  g  x  kcal = 0 kcal
Malina  g  x  kcal = 0 kcal
Woda  g  x  kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Konfitura malinowa
  1. 1. Wodę wlewamy do garnka, dodajemy cukier i gotujemy. Następnie do syropu dodajemy maliny, dokładnie mieszamy. Garnek zdejmujemy z palnika i odstawiamy na godzinę.
    Wodę wlewamy do garnka, dodajemy cukier i gotujemy. Następnie do syropu dodajemy maliny, dokładnie mieszamy. Garnek zdejmujemy z palnika i odstawiamy na godzinę.
  2. 2. Po tym czasie znowu całość gotujemy i odstawiamy. Czynność musimy powtórzyć trzy razy.
  3. 3. Na koniec ciepłe konfitury przekładamy do słoików, które dokładnie zamykamy. Konfitury przechowujemy w chłodnych i ciemnych pomieszczeniach.
Klasyfikacja przepisu:
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.783
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});