Kiełbasa pepperoni

Kiełbasa pepperoni
Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
4
2
Średnia 4 / 5 (2 głosy)
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Wieprzowina  g  x  kcal = 0 kcal
Wołowina  g  x  kcal = 0 kcal
Papryka czerwona ostra  g  x  kcal =  kcal
Czosnek  g  x  kcal =  kcal
Pieprz różowy  g  x  kcal = 0 kcal
Pieprz czarny  g  x  kcal =  kcal
Papryka słodka w proszku  g  x  kcal = 0 kcal
Sól  g  x  kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Kiełbasa pepperoni
  1. 1. Mięso mielimy.
    Mięso mielimy.
  2. 2. Papryki myjemy i usuwamy gniazda nasienne, a następnie drobno siekamy.
  3. 3. Wszystkie składniki łączymy ze sobą i dokładnie mieszamy.
  4. 4. Odstawiamy na 24 godziny w chłodne miejsce, po czym napełniamy farszem grube jelita.
  5. 5. Suszymy przez 2-3 tygodnie lub wędzimy w zimnym dymie.
Klasyfikacja przepisu:
Menu: Dodatki
Kuchnie świata: kuchnia włoska
Stopień trudności: Mistrzowskie
Czas przygotowania: powyżej 2 godzin
Rodzaj głównego składnika: wieprzowina wołowina
Metody przygotowania: Wędzone
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd487469 yasmin buy propecia where can i buy albendazole atenolol chlorthalidone buy motilium
wh0cd144931 tenormin acomplia 20mg rimonabant ebaylevaquin zithromax
wh0cd583364 prazosin for ptsd
wh0cd455504 buy phenergan adalat online lisinopril nolvadex antabuse
wh0cd423536 cheap omnicef
Blogi kulinarne:
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.736