Bulion postny z jarzyn i ryb

Bulion postny z jarzyn i ryb
Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
2
2
Średnia 2 / 5 (2 głosy)
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Karp  g  x  kcal = 0 kcal
Szczupak pospolity  g  x  kcal = 0 kcal
Marchew  g  x  kcal = 0 kcal
Pietruszka  g  x  kcal = 0 kcal
Kalarepa  g  x  kcal = 0 kcal
Cebula  g  x  kcal = 0 kcal
Seler korzeniowy  g  x  kcal = 0 kcal
Por  g  x  kcal = 0 kcal
Chrzan  g  x  kcal =  kcal
Sól  g  x  kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Bulion postny z jarzyn i ryb
  1. 1. Ryby oczyszczamy, patroszymy i myjemy.
    Ryby oczyszczamy, patroszymy i myjemy.
  2. 2. Warzywa dokładnie myjemy i obieramy.
  3. 3. Obrane warzywa trzemy na tarce, mieszamy, zalewamy wodą i gotujemy.
  4. 4. Dodajemy chrzan.
  5. 5. Dodajemy ryby i razem gotujemy.
  6. 6. Następnie przecieramy przez sito warzywa i ryby.
  7. 7. Przetarte składniki gotujemy aż bulion zgęstnieje.
  8. 8. Na talerzach zupę dekorujemy listkami bazylii.
Klasyfikacja przepisu:
Menu: Zupy
Posiłek: Obiad Lunch
Kuchnie świata: kuchnia polska
Stopień trudności: Średnie
Ilość osób: 4-6
Czas przygotowania: 30 - 60 minut
Rodzaj głównego składnika: ryby warzywa
Metody przygotowania: Gotowanie
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd15694 tetracycline cheap dapoxetine
wh0cd411691 bupropion hcl buy valtrex
wh0cd264739 dramamine patches buy lithium lamisil more information diovan
wh0cd954637 anafranil 25 mg indocin fluoxetine hcl levaquin cafergot
wh0cd660732 prevacid lansoprazole dipyridamole prilosec epivir florinef 0.1 mg diarex
Blogi kulinarne:
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.738