Pasta z krewetek i jajek

Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
0
0
brak ocen
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Cebula  g  x  kcal =  kcal
Sól  g  x  kcal =  kcal
Krewetki  g  x  kcal =  kcal
Śmietana  g  x  kcal =  kcal
Pieprz mielony  g  x  kcal =  kcal
Jaja kurze  g  x  kcal =  kcal
Majonez  g  x   kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Pasta z krewetek i jajek
  1. 1. Jajka gotujemy na twardo, następnie je studzimy.
  2. 2. Obrane jajka ścieramy na tarce o grubych oczkach.
  3. 3. Krewetki oczyszczamy i dokładnie myjemy.
  4. 4. Cebulę obieramy z łupin, płuczemy i osuszamy.
  5. 5. Krewetki i cebulę drobno siekamy.
  6. 6. Dodajemy majonez oraz śmietanę i całość dokładnie mieszamy.
  7. 7. Powstałą pastę doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Klasyfikacja przepisu:
Menu: Dodatki
Kuchnie świata: kuchnia tajska
Stopień trudności: Łatwe
Ilość osób: 4-6
Czas przygotowania: do 30 minut
Rodzaj głównego składnika: jajka owoce morza
Metody przygotowania: Gotowanie
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd465093 buy disulfiram online bupropion sr 150 mg tablet meclizine where can i buy propecia ...
wh0cd354447 BUY TORADOL ONLINE
wh0cd60545 indocin online elocon buy karela prednisolone online synthroid yasmin
wh0cd318145 prilosec pills
wh0cd721809 nolvadex for sale
Blogi kulinarne:
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:2.4